Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g3809g4000kcal304.7g533.3g76.2g380.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 140g1241kcal0g0g140.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g201g778kcal66.2g0g56.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g12058kcal742.2g1068.2g546.8g762g
Valittu annoskoko4200g6029kcal371.1g534.1g273.4g381g
Annoskoko puolitettuna2100g3015kcal185.6g267.1g136.7g190.5g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308