Lihamureke

Liota sipulikeitto + korppujauho vedessä, n. 10 min. Lisää jauheliha ja kananmuna, sekoita hyvin.

Paista murekkeenä uunissa 200 asteessa 40 min. tai paista pihveinä pannulla tai uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2795g6189kcal489.1g0g475.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)335g906kcal25.2g164.3g16.8g33.5g
Korppujauho 200g731kcal20.9g149.5g2.1g10.6g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g342kcal29.9g0.8g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g16334kcal1130.2g629.2g1036.8g88.2g
Valittu annoskoko4200g8167kcal565.1g314.6g518.4g44.1g
Annoskoko puolitettuna2100g4084kcal282.6g157.3g259.2g22.1g
Arvot/100g100g195kcal13.5g7.5g12.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355012