Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2625g5813kcal459.4g0g446.3g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Kauralese 175g630kcal31.5g79.8g13.5g30.6g
Kananmuna kuoreton 420g599kcal52.5g1.3g43.1g0g
Gouda juusto420g1806kcal113.4g0g147g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g20176kcal1326.2g203.2g1555.2g75.4g
Valittu annoskoko4200g10088kcal663.1g101.6g777.6g37.7g
Annoskoko puolitettuna2100g5044kcal331.6g50.8g388.8g18.9g
Arvot/100g100g240kcal15.8g2.4g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440272