Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 125g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g69g138kcal11.7g1.4g8.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g552kcal29.8g44.2g25.8g3g
Valittu annoskoko421g276kcal14.9g22.1g12.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna211g138kcal7.5g11.1g6.5g0.8g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395