Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 102g35kcal0.7g5.6g0.1g1.4g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Perunajauhot,rainbow8.8g28kcal0g7.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g275kcal1.4g62g0.2g3g
Valittu annoskoko422g137kcal0.7g31g0.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna211g69kcal0.4g15.5g0.1g0.8g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928