Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g325kcal9.7g66.4g1.1g3.3g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g131kcal0g0g14.6g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 117g165kcal26.7g0g6.4g0g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Herkkusieni säilyke 29g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g58g210kcal16.3g1.1g15.2g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix29g15kcal0.4g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1749kcal108.6g145.6g77.4g8.8g
Valittu annoskoko422g875kcal54.3g72.8g38.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna211g437kcal27.2g36.4g19.4g2.2g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.3g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921