Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g105g62kcal6.3g4.4g2.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras18g47kcal1.5g8.9g0.2g2.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g233g324kcal44.3g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana843g1076kcal112.6g32.2g54.4g5.8g
Valittu annoskoko422g538kcal56.3g16.1g27.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna211g269kcal28.2g8.1g13.6g1.5g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111