Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.7g0g22.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow113g394kcal9g87.8g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1876kcal104.6g183g80.6g6.6g
Valittu annoskoko422g938kcal52.3g91.5g40.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna211g469kcal26.2g45.8g20.2g1.7g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728