Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1668g401kcal30.2g36.7g5g38.4g
Parsakaali brokkoli 1001g351kcal46.2g19.5g3g25g
Juusto, keskiarvo 334g1167kcal83.5g0.8g92.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1001g460kcal32g48g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Voi 60% rasvaa 140g763kcal1.2g0.7g85.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8420g6744kcal399.8g304.8g403.2g131.4g
Valittu annoskoko4210g3372kcal199.9g152.4g201.6g65.7g
Annoskoko puolitettuna2105g1686kcal100g76.2g100.8g32.9g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378