Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1402g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g150g691kcal29.7g1.5g63g39.7g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g150g856kcal34.3g29.3g74.5g9g
Siirappi 140g423kcal0.1g103.9g0g0g
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale501g1703kcal70.1g280.5g33.6g23g
Grahamjauho 1402g4599kcal148.1g851.2g30.9g138.8g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl401g1362kcal56.1g256.4g12.4g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g19329kcal690g3046.8g429.2g465g
Valittu annoskoko4212g9665kcal345g1523.4g214.6g232.5g
Annoskoko puolitettuna2106g4832kcal172.5g761.7g107.3g116.3g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286