Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Tomaattisose tomaattipyree 120g91kcal5.4g15.5g0.2g1.2g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g20g23kcal0.1g4.6g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g9022kcal703.2g304.8g534.6g89g
Valittu annoskoko4212g4511kcal351.6g152.4g267.3g44.5g
Annoskoko puolitettuna2106g2256kcal175.8g76.2g133.7g22.3g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883