Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2334g493kcal28g79.4g4.7g49g
Jauheliha, sika-nauta 934g2068kcal163.4g0g158.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g292g120kcal4.1g23.6g0.9g0g
Aurajuusto187g635kcal37.3g0g54.2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g467g1587kcal9.3g14g163.4g0g
Aromisuola (5g)0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8428g9804kcal484.2g234.2g763.8g98g
Valittu annoskoko4214g4902kcal242.1g117.1g381.9g49g
Annoskoko puolitettuna2107g2451kcal121.1g58.6g191g24.5g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072