Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas350g892kcal58.1g119.3g21.3g104.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl699g2448kcal97.9g447.6g21.7g38.5g
Rypsiöljy 157g1392kcal0g0g157.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese874g324kcal10.5g68.2g0.9g6.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)699g1993kcal216.8g0g118.9g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).525g577kcal131.1g0g5.2g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g87g231kcal18.4g0.1g17.5g0g
Hillosipulisäilyke 122g60kcal1.4g11.6g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8428g15831kcal1068.4g1293.6g686.2g302.8g
Valittu annoskoko4214g7916kcal534.2g646.8g343.1g151.4g
Annoskoko puolitettuna2107g3958kcal267.1g323.4g171.6g75.7g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610