Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)667g2335kcal90.1g437.7g19.3g40g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1334g2215kcal253.5g0g133.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1334g1068kcal56g173.5g12g41.4g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g834g917kcal25g26.7g83.4g0g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g13955kcal849.2g1275.8g596.2g162.8g
Valittu annoskoko4220g6978kcal424.6g637.9g298.1g81.4g
Annoskoko puolitettuna2110g3489kcal212.3g319g149.1g40.7g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390