Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta186g503kcal14g91.3g9.3g9.3g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g108g400kcal15g78.4g2.7g4.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%665g399kcal21.3g47.2g13.3g0g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1663g2761kcal316g0g166.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g749g152kcal4.5g28.4g2.2g10.5g
Basilika, tuore333g133kcal10.3g16.6g2.7g13g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g333g1131kcal83.2g0g89.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g11481kcal974.4g524.8g610.2g74.4g
Valittu annoskoko4220g5741kcal487.2g262.4g305.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna2110g2870kcal243.6g131.2g152.6g18.6g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159