Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g560kcal38g0g44g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste800g200kcal7.2g38.4g2.4g23.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g14530kcal707g209.4g1200.2g74.6g
Valittu annoskoko4224g7265kcal353.5g104.7g600.1g37.3g
Annoskoko puolitettuna2112g3633kcal176.8g52.4g300.1g18.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530