Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2864g6341kcal501.2g0g486.8g0g
Kananmuna kuoreton 394g562kcal49.2g1.2g40.4g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka322g580kcal16.1g21.6g48.3g9.7g
Sipuli (kuorittu)644g174kcal8.4g30.9g1.3g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g15314kcal1149.8g107.4g1153.6g41.4g
Valittu annoskoko4224g7657kcal574.9g53.7g576.8g20.7g
Annoskoko puolitettuna2112g3829kcal287.5g26.9g288.4g10.4g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333