Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 194g1719kcal0g0g194.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 144g101kcal1.8g16.3g1.8g5.6g
Mustapippuri 47g132kcal5.1g18g1.6g12.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3839g4934kcal796.5g0g191.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g13769kcal1606.8g68.6g779.2g36.2g
Valittu annoskoko4224g6885kcal803.4g34.3g389.6g18.1g
Annoskoko puolitettuna2112g3442kcal401.7g17.2g194.8g9.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200