CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 732g2399kcal77.2g444g16.1g72.4g
Kauralese 72g259kcal12.9g32.7g5.5g12.6g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 144g1270kcal0g0g143.6g0g
Arla Apetina Feta 3%532g585kcal95.8g10.6g16g0g
Paprika vihreä 266g57kcal2.5g6.6g0.8g5.1g
Paprika keltainen 399g120kcal3.8g20.3g0.8g8g
Tomaattimurska 532g156kcal3g28.2g1.1g10.1g
Pinaatti 133g18kcal2.2g0.5g0.4g1.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Chili paprika punainen67g27kcal1.3g6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaatti 399g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 399g916kcal89.8g0g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g12000kcal591.2g1163.6g491.4g235.4g
Valittu annoskoko4224g6000kcal295.6g581.8g245.7g117.7g
Annoskoko puolitettuna2112g3000kcal147.8g290.9g122.9g58.9g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327