Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g700g1351kcal133g0.7g91g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1540g847kcal47.7g98.6g30.8g0g
Purjosipuli 933g214kcal16.9g22.4g1.9g19.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g47g79kcal3.7g14.9g0.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g75g672kcal0g0g74.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8456g6326kcal402.6g273.2g397.4g39.2g
Valittu annoskoko4228g3163kcal201.3g136.6g198.7g19.6g
Annoskoko puolitettuna2114g1582kcal100.7g68.3g99.4g9.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333