Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)182g273kcal29.1g7.3g14.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio182g255kcal5.1g11.8g21.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)7.3g64kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1221kcal70.2g44.4g87.8g2.8g
Valittu annoskoko423g611kcal35.1g22.2g43.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna212g305kcal17.6g11.1g22g0.7g
Arvot/100g100g144kcal8.3g5.2g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864