Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)75g98kcal13.5g1.7g4.6g0.1g
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g16g54kcal1.1g12.8g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g475kcal34.4g60.4g10.2g9.6g
Valittu annoskoko423g237kcal17.2g30.2g5.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna212g119kcal8.6g15.1g2.6g2.4g
Arvot/100g100g56kcal4.1g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201