Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 282g302kcal65.1g0g4.2g0g
Currytahna punainen23g59kcal0.5g2.1g5.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]96g324kcal11.5g0g35.5g0g
Aurajuusto23g77kcal4.5g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1522kcal163.2g4.2g103.2g0g
Valittu annoskoko423g761kcal81.6g2.1g51.6g0g
Annoskoko puolitettuna212g381kcal40.8g1.1g25.8g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996