Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 125g179kcal12.1g2.5g13.5g0.3g
Punajuuri 156g60kcal1.6g10.8g0.3g3.9g
Riisi puuroutuva 41g139kcal2.5g30.7g0.3g0.9g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kevytmaitojuoma78g31kcal2.6g2.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g978kcal41.8g93g46.6g10.2g
Valittu annoskoko423g489kcal20.9g46.5g23.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna212g244kcal10.5g23.3g11.7g2.6g
Arvot/100g100g115kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878