Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 156g60kcal1.6g10.8g0.3g3.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen78g26kcal2.6g3.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 13g45kcal0.8g10g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g529kcal38.6g51g16.6g9.4g
Valittu annoskoko424g265kcal19.3g25.5g8.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna212g132kcal9.7g12.8g4.2g2.4g
Arvot/100g100g62kcal4.6g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686