Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 350g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Keittojuurekset, apetit500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi2498g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 583g655kcal123.2g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g2510kcal279.2g238.6g40.6g36.6g
Valittu annoskoko4230g1255kcal139.6g119.3g20.3g18.3g
Annoskoko puolitettuna2115g627kcal69.8g59.7g10.2g9.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600