Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2103g2363kcal444.4g0g63.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1803g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g5003kcal904.2g42.6g128.2g10.8g
Valittu annoskoko4230g2501kcal452.1g21.3g64.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna2115g1251kcal226.1g10.7g32.1g2.7g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564