Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1800g3516kcal336.4g0g243g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g750g263kcal18g35.3g3.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)750g638kcal7.5g26.3g52.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%600g480kcal19.2g36g30g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g9991kcal770.4g226.8g660g11.2g
Valittu annoskoko4230g4996kcal385.2g113.4g330g5.6g
Annoskoko puolitettuna2115g2498kcal192.6g56.7g165g2.8g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329