Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g62.9g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)23g16kcal0.1g2.1g0.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)23g58kcal0.5g2g5.4g0g
Pirkka luomu tomaattimurska2248g674kcal31.5g146.1g11.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1349g1794kcal113.8g237.3g27g67.4g
Hunaja 90g297kcal0.4g72.6g0g0g
Viinietikka 135g28kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g7059kcal304.6g957.6g216.2g145.2g
Valittu annoskoko4230g3530kcal152.3g478.8g108.1g72.6g
Annoskoko puolitettuna2115g1765kcal76.2g239.4g54.1g36.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570