Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2000g1186kcal196.2g60g8g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai520g1820kcal62.4g369.2g10.9g15.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8461g12859kcal847.2g1625g308.4g31.2g
Valittu annoskoko4230g6429kcal423.6g812.5g154.2g15.6g
Annoskoko puolitettuna2115g3215kcal211.8g406.3g77.1g7.8g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104