Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1600g10528kcal416g176g944g32g
Canderel makeutusjauhe80g307kcal2.3g74.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 192g710kcal35.5g21.1g41.7g58.4g
Kookoshiutale 280g1850kcal22.8g17.9g180.7g45.6g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1600g6864kcal1216g80g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8464g40520kcal3385.2g739g2684.8g272g
Valittu annoskoko4232g20260kcal1692.6g369.5g1342.4g136g
Annoskoko puolitettuna2116g10130kcal846.3g184.8g671.2g68g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892