Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Sipuli 1200g363kcal15g57.6g2.4g20.4g
Vesi, vesijohtovesi 1560g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g672kcal45.6g0.1g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8472g3390kcal135.6g258.2g187.2g100.8g
Valittu annoskoko4236g1695kcal67.8g129.1g93.6g50.4g
Annoskoko puolitettuna2118g848kcal33.9g64.6g46.8g25.2g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255