Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen249g703kcal27.2g121.2g17g7.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g85g339kcal4.7g3.7g33.9g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g90g348kcal13.5g2.7g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g2780kcal90.8g255.2g164.6g15.4g
Valittu annoskoko424g1390kcal45.4g127.6g82.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna212g695kcal22.7g63.8g41.2g3.9g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890