Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g150g1092kcal1.5g1.5g119.7g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g20g79kcal0.4g19.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7g0.7kcal0.1g0g0g5.9g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton24g77kcal5.5g2.5g5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g3155kcal69.8g56.2g294.4g11.8g
Valittu annoskoko424g1578kcal34.9g28.1g147.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna212g789kcal17.5g14.1g73.6g3g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546