Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g323g307kcal64.6g0g5.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g38g98kcal1.1g1.7g10.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]64g215kcal7.7g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1239kcal146.8g3.4g78.4g0g
Valittu annoskoko424g620kcal73.4g1.7g39.2g0g
Annoskoko puolitettuna212g310kcal36.7g0.9g19.6g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270