Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 56g170kcal10.1g27.3g0.6g6g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 56g72kcal12.1g0g2.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g17g41kcal2.5g0.5g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g606kcal50.6g62.8g13g15g
Valittu annoskoko424g303kcal25.3g31.4g6.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna212g152kcal12.7g15.7g3.3g3.8g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346