Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen2494g7033kcal271.9g1212.1g169.6g77.3g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g848g3392kcal46.6g37.3g339.2g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g898g3475kcal134.7g26.9g314.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g27800kcal906.4g2552.6g1646.2g154.6g
Valittu annoskoko4240g13900kcal453.2g1276.3g823.1g77.3g
Annoskoko puolitettuna2120g6950kcal226.6g638.2g411.6g38.7g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890