Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1300g364kcal7.8g77.4g2.6g32.5g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Hunaja 100g330kcal0.5g80.8g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g500g1800kcal140g10g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g13296kcal850g350.8g953.8g65g
Valittu annoskoko4240g6648kcal425g175.4g476.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna2120g3324kcal212.5g87.7g238.5g16.3g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318