Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Tomaatti 1440g328kcal8.1g49.7g4.3g20.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g400g764kcal96g8g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g3664kcal268.2g319.4g128.6g40.4g
Valittu annoskoko4240g1832kcal134.1g159.7g64.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna2120g916kcal67.1g79.9g32.2g10.1g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545