Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1331g2197kcal266.2g0g133.1g0g
Herkkusieni 732g117kcal15.4g2.2g2.4g11g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1664g582kcal26.6g114.8g1.7g23.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g186g168kcal5.6g6.5g13g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Oliiviöljy 33g294kcal0g0g33.3g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Ketsuppi, Heinz133g137kcal1.2g32.1g0.1g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 67g228kcal6.8g46.6g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g8004kcal650.4g416.4g422g79g
Valittu annoskoko4240g4002kcal325.2g208.2g211g39.5g
Annoskoko puolitettuna2120g2001kcal162.6g104.1g105.5g19.8g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726