Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3200g937kcal30.1g144g12.8g60.8g
Pinaatti 400g53kcal6.5g1.6g1.2g5.2g
Feta juusto (Filos), annos 20g320g883kcal52.8g2.2g73.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 320g728kcal16.2g56.1g45.1g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g5202kcal211.2g407.8g265.4g169.2g
Valittu annoskoko4240g2601kcal105.6g203.9g132.7g84.6g
Annoskoko puolitettuna2120g1300kcal52.8g102g66.4g42.3g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393