Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g817g2411kcal114.4g8.2g212.5g4.9g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1051g273kcal11.6g32.6g2.1g0g
Maustepippuri, annos 1g28g0.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2335g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g5369kcal252g81.6g429.8g9.8g
Valittu annoskoko4242g2685kcal126g40.8g214.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna2121g1342kcal63g20.4g107.5g2.5g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421