Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 1751g675kcal15.1g136.8g2.8g31.4g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g701g869kcal22.4g28.7g73.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g3303kcal82g336.4g170.6g62.8g
Valittu annoskoko4242g1651kcal41g168.2g85.3g31.4g
Annoskoko puolitettuna2121g826kcal20.5g84.1g42.7g15.7g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153