Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1402g2664kcal109.4g47.7g224.4g0g
Katkarapu, rainbow1753g1753kcal403.2g0g15.8g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1052g1104kcal36.8g212.5g10.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g11043kcal1098.8g520.4g501.4g42g
Valittu annoskoko4242g5522kcal549.4g260.2g250.7g21g
Annoskoko puolitettuna2121g2761kcal274.7g130.1g125.4g10.5g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265