Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3608g761kcal43.3g122.7g7.2g75.8g
Oliiviöljy 203g1795kcal0g0g202.9g0g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Ruohosipuli, tuore180g49kcal2.5g6.9g1.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g5636kcal118.8g328.8g425g166g
Valittu annoskoko4248g2818kcal59.4g164.4g212.5g83g
Annoskoko puolitettuna2124g1409kcal29.7g82.2g106.3g41.5g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764