Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2397g4075kcal455.5g0g239.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g62kcal1.8g13.7g0.4g0g
Katkarapu 1199g820kcal173.1g0g13.2g0g
Pekoni, paistettu 599g3087kcal98.5g0g303.8g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Timjami 4.8g14kcal0.4g1.3g0.4g1.8g
Chili mausteseos, Old El Paso18g50kcal1.4g8.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g16283kcal1464g56.8g1118g10g
Valittu annoskoko4248g8141kcal732g28.4g559g5g
Annoskoko puolitettuna2124g4071kcal366g14.2g279.5g2.5g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313