Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2267g663kcal21.3g102g9.1g43.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1993kcal228.2g0g120.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g90g144kcal7.2g3.6g11.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Oltermanni 17%300g811kcal90.1g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g8688kcal744g227.4g513.4g86.2g
Valittu annoskoko4248g4344kcal372g113.7g256.7g43.1g
Annoskoko puolitettuna2124g2172kcal186g56.9g128.4g21.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235