Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1317g2634kcal263.4g0g171.2g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)41g276kcal0.4g0.4g30.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g658g448kcal10.5g98.1g0.7g0g
Suolapähkinä 18g108kcal4.5g1.8g9g1.4g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow2142g857kcal45g145.7g8.6g64.3g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g9320kcal656.6g499g507.6g131.4g
Valittu annoskoko4248g4660kcal328.3g249.5g253.8g65.7g
Annoskoko puolitettuna2124g2330kcal164.2g124.8g126.9g32.9g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722