Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 449g3260kcal5.3g1.8g365.4g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.4g0g0g
Kananmuna, paistettu 165g333kcal21.1g0.5g27.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2005kcal59.5g409g7g20.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Raparperi 599g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 599g231kcal1g48.9g0.5g9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 27g90kcal0g22g0g0.4g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g599g2097kcal83.9g335.6g44.9g59.9g
Voi 300g2174kcal3.6g1.2g243.6g0g
Sokeri 191g776kcal0g191g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 300g1028kcal30.5g209.7g3.6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g27812kcal422.8g3336.6g1390g217.4g
Valittu annoskoko4248g13906kcal211.4g1668.3g695g108.7g
Annoskoko puolitettuna2124g6953kcal105.7g834.2g347.5g54.4g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790