Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g3615g1193kcal21.7g202.5g7.2g90.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)325g2050kcal0g0g227.8g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 289g955kcal1.4g233.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g8397kcal46.2g872.4g470g180.8g
Valittu annoskoko4248g4198kcal23.1g436.2g235g90.4g
Annoskoko puolitettuna2124g2099kcal11.6g218.1g117.5g45.2g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498